Una volta per la Serra de la Musara


Avui el dia comença molt aviat, a les 7,45 vaig a la recerca del meu germà i ens dirigim cap a la Selva del camp, lloc on hem quedat amb els companys del Grup Ciclista del Port.
L'hora de sortida les 8,30 , cal sortir d'hora si volem realitzar la ruta pensada per al dia d'avui que s'intuïx una mica dura. Després d'un error de situació en el lloc de concentració, per fi donem amb ells i ens disposem a muntar les btt,doncs ja ens esperen.

Sense pensar-lo molt arrenquem des de la Selva cap Almoster,solament sortir ja comencem a pujar,no hi ha molt desnivell però el fet de no escalfar ens passara factura durant gran part del trajecte. La temperatura no és molt baixa però el sol no acaba de sortir del tot.

Fem parada a Almoster per veure el seu mirador del Camp,que avui fa goig pues hi ha bona vista

Passem Almoster i pujem amb un bon desnivell i bon ritme per Picarany on es noten unes ratxes de vent que no fan molta gràcia,

el cami fins ara es un puja i baixa constant que fa que el grup s'estiri bastant.

Un poc perduts arribem a L'aleixar on preguntem per Vilaplana, lloc on tenim pensat parar a esmorzar.

Después d’una molt bona indicació tornem pel camí que hem baixat que ens conduira fins a Vilaplana,


abans pararem per la foto en el “pi de les planes”passat això arribem a Vilaplana on em cruspirem una bones llescas de pa amb tomàquet i truita i una bona amanida, avui ens ho hem guanyat i cal agafar forces per al que ens queda

No mes sortir de Vilaplana comença el calvari, són 8 km d'un total de 11,5 fins a arribar a L'albiol, on hem hagut de donar la resta,personalment m'he enrecordat molt de la pujada a l'O cebreiro i he posat en practica l'après,no mirar cap amunt i pedalear acompassat i al meu ritme, el vent en algun moment lateral i de ratxes fortes a dificultat molt la pujada.


al final hem pujat uns mes de pressa i altres al seu ritme, però hem pujat

una pujada fins a arribar a la cota 879 a 2,5 km de la Mussara gairebé tocant les antenes del repetidor ,on hem agafat l'encreuament cap a L'albiol i ja ens hem deixat caure.

Hem parat a L'albiol a repostar , no gaire estona doncs en aquesta zona es nota molt el fred. Després ja a estat una baixada a tutiplen fins a La selva del Camp. Total 40km una mitjana de 13km/h i un desnivell acumulat de 1200 i 3 hores reals de pedaleig.

Però com sempre i malgrat les adversitats un bon dia gaudin de la btt i dels amics que és del que es tracta.
No hay comentarios:

Publicar un comentario