3ªEtapa Espui-Son 56 km

4 de Juny, avui ens aixequem a les 7,30 el rellotge del campanar que ho tenim a tocar amb la casa ens marca l'inici d'un dia que sabem que anem a patir.
Esmorzem molt bé,el tracte de Cal sastre és molt bo,

vam sortir a la plaça major on ens ajuntem un bon grup, tots pensant en el mateix, atacar el Triador.2100 metres. a les 9 en punt i marcats pel rellotge del campanar iniciem l'ascens i dic ascens perquè no mes sortir yá comencen les primeres rampes,

hi ha qui l'hi pren com el tour de França i inicia un vertiginós ascens,altres u fem mes pausats, però el millor es que cadascun es marca el seu ritme.

Personalment la meva experiència en el camí em va dir, pensa i pedaleja,

al meu ritme vaig nar ascendint i parant en algun moment on les vistes eren increibles, veure on habiem dormit un poble que quedava allí abaix i veure les magnifiques muntanyes amb les seves puntes nevades.

De tant en tant controlant on estava el meu germà , que l'hi prenia també al seu ritme.

Però per fi arriba la recompensa, arribar al cim, que no seria lo mes dur del dia. encara ens quedava molta aventura per davant.

Arribats al coll de triador encara ens queda atacar el coll de la portella sostre de la pedals de foc alt 2268.

això significa passar per paratges indescriptibles que ni escrivint ni en fotos pots arribar a relatar bé, cal viure'l, la seva olor les seves vistes el seu so,

en alguns casos passem per llocs on les llengües de neu ens feia impossible el continuar però aquesta és l'essència de l'aventura,i això és el que veníem buscant, aventura pura i dura.

en alguns casos alt risc pels seus penya-segats i despreniments de pedres. però per fi i després de passar la Creu de L'eixol 2232 mts. d'altitud.
Ens deixem caure en una caiguda lliure per les pistes d'Espot, que els frens van tindre que treballar molt,fins a arribar a l'Hotel Roya lloc on passem control i vam aprofitar per a menjar, ja satisfets per haver passat ho mes dificil,despres van continuar encara afrontan algun repechon que ens va costar per el fet de haber menjat, peró van arribar fins al poble de Son,


lloc on vam coincidir amb diversos caminants de la Seu,de Lloret,de Madrid,... que cadascun va explicar la seva batalla particular,

vam sopar molt bé degustant la famosa sopa de ceba i bones carns,
però la nota negativa va anar que es van allotjar 21 nens en la part alta del nostre dormitori, això junt uns pares irresponsables que no eren capaços de fer callar a aquests nens van fer que es visquessin moments desagradables, per aixo, no recomano per a dormir "Casa Masover" a Planes de Son. Total de la ruta 56 Km, la mitjana es de 12km/h y un total de 2,30hores de pedaleig.lo pitjor ja a passat,si mirem el perfil,el triado es el pic mes alt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario